veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen.


Algemeen

 • Er kan een leverdatum gekozen worden op de bestelpagina. Al binnen 10 werkdagen kunt u de bestelling ontvangen, mits u minder dan 1000 cadeaukaarten besteld. Er wordt pas geleverd na betaling. Rond sint en kerst kunnen levertijden wat ruimer zijn. Neemt u daarom rond deze dagen voor de zekerheid contact op met HEMA zakelijk.

 • U kunt een zakelijk account bij hemazakelijk.nl aanmaken als:
  - uw bedrijf is gevestigd in Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel of uw bedrijf is gevestigd in België en geregistreerd bij het Handelsregister.
  - u een geldig e-mailadres hebt waarop u de factuur kunt ontvangen.

 • Als zakelijke klant heb je andere behoeften dan een particuliere klant. Daarom heb je als zakelijke klant onder andere:
  - de mogeljkheid om te betalen op basis van factuur
  - facturen en betalingen in één overzicht
  - de mogelijkheid om korting te krijgen bij een orderwaarde vanaf €5.000.- neem hiervoor contact op met HEMA zakelijk


 • Uit veiligheidsoverwegingen staat hemazakelijk.nl slechts één bedrijfsaccount per KvK nummer toe. Mocht er aangegeven worden dat uw KvK nummer al in gebruik is dan kunt u altijd contact op nemen met HEMA zakelijk. We helpen u dan graag verder!

 • De HEMA cadeaukaart is een pas, die wordt geactiveerd met een saldo waarmee u al uw aankopen in elke HEMA winkel in binnen en buiten Nederland kunt betalen.
  Het tegoed op de kaart is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Cadeaukaarten kunnen niet voor contanten worden ingewisseld, zijn niet te gebruiken bij online betalingen en worden niet geruild of retour genomen.

 • Nadat er besteld is krijgt u automatisch een e-mail met daarin het factuur en algemene informatie over de bestelling.
  Er kan een leverdatum gekozen worden. Al binnen 10 werkdagen kunt u de bestelling ontvangen. Er wordt pas geleverd na betaling.
  Er is de mogelijkheid om een apart leveradres in te voeren.

 • Om veiligheidsredenen is het saldo op de cadeaukaarten niet geactiveerd als de bestelling wordt verstuurd. U kunt dit zelf gemakkelijk doen op hemazakelijk.nl onder het kopje “Activatie”. De activatiecode wordt 48 uur na levering verzonden via de mail. U hoeft maar 1 willekeurige kaart te activeren om de hele bestelling te activeren.

 • De algemene voorwaarden staan hier.